Mar 28, 2019 Nieuws 0 Comments
Nieuw in ons assortiment, brood van Bakkerij Bussing.

Smaak is nooit anoniem!

Waarom uw brood dan wel? Kies voor het puur genieten brood van Jan Bussing. Vertel uw gasten het verhaal van Bussing Brood. Dat zorgt voor gegarandeerd meer broodomzet.

LANDBROOD

Deze stevige vloerbroden zijn op basis van desem en hebben we in drie varianten, wit, dubbeldonker en mais. Dit is een ideaal brood voor bij het ontbijtbuffet of als sandwich/ boerentosti brood.

B'RUSTIEK

B’rustiek® is brood met een verhaal. Dit traditionele brood op basis van “levain” is gemaakt met de bloemsoort “farine tradition Francaise”. Daaraan voegen we water, zeezout en een héél klein beetje gist toe. Dit wordt langzaam gekneed tot een soepel deeg, dat vervolgens 48 uur de tijd krijgt om te rijzen en op smaak te komen. Zonder enige toevoeging, met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten.

Interesse? Vraag een sample aan.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments
arrow_upward